Kära lilla ”anna”..

  • september 21, 2009 at 11:09

eller ska jag använda ditt riktiga namn?? Sarah eller anna vilket föredrar du?? Jag tror jag kallar dig vid ditt riktiga namn istället.. Så sarah.. trodde du va såpass mogen att du vågade stå för dina åsikter..men tydligen inte! För det första så var det en lördag vi va i kga.. och eftersom du bor i samma stad som mig och det är väldigt nära till kga så borde du veta att det är öppet på lördagar!

Sen som mina underbara läsare ( dom som vågar använda sitt riktiga namn) har påpekat så finns det alkoholfritt vin.. Vilket var precis vad jag tänkt köpa.. Det är exakt lika gott som det med alkohol.. Självklart dricker jag inte alkohol när jag är gravid och även om jag skulle dricka ett glas vin eller två så är det min ensak och jag ser inga fel i det!

Nu undrar du säkert hur jag vet att det är du sarah.. Din mailadress syns  för mig, även om mina läsare inte kan se det..och eftersom du använder både ditt för och efternamn i mailen så va det inte svårt att lista ut!

Så ett råd till dig sarah..Stå för vad du tycker istället! Då du vet mycket väl vem både jag och min sambo är så kan du väl sluta hyckla är du snäll.. Har alltid haft höga tankar om dig men ack så fel jag hade…

3 Comments on Kära lilla ”anna”..

  1. underbarajag

    Misa: trodde oxå det, men vad fel man kan ha! åhh..tusen tack,den tar jag gärna emot :D

  2. o0Misa0o

    Just det. tösa.. jag har ju en flaska alkoholfritt i barskåpet från när jag var gravid (oöppnad) du kan ta om du vill :P

  3. o0Misa0o

    Ja det var inte svårt att avslöja henne inte, kanske skulle tipsa henne om att skriva in en lite mer anonym mailadress när hon är för feg för att kommentera med sitt riktiga namn :P Usch, det trodde man inte om henne, trodde hon var en tjej med skin på näsan men men.. inte första gången man haft fel om någon..

Leave a Reply

Add Your Comment