Söndag..

  • september 20, 2009 at 7:54

I dag är jag inte uppe lika tidigt :D Maija har visserligen vaknat nån gång i natt/morse men vart så duktig att somna om igen :D Men nu är hon pigg och ville komma upp..Myste lite med pappa i sängen innan vi klev upp…

I går så skjutsade vi madde och robert till kga sjukhus…När vi kom dit så fick hon tid på vårdcentralen istället… lite drygt då va fick vänta flera timmar i kga.. Men lilla jag kom på att dom faktiskt har öb där :) Jag ville genast åka dit och madde va inte sen att uppmuntra den idén :D

Handlade en del där…vart en till body till maija (kunde inte låta bli var ju så billigt) Lite städ saker, massa gott till mitos, massa gott till oss :D Byggare bob servetter till johannes (helt underbara) + lite till..hehe..

Sen åkte vi till systemet, men dom hade stängt :( typiskt jag som va såå sugen på vin ju :( skulle även till apoteket men dom hade oxå stängt :( Va är det för jävla skit stad..

Sen var det dags att åka till vc…Fick inte vänta alls lång stund där..skönt :) Men nån vidare hjälp fick hon då inte :( Inkompetenta läkare som inte lyssnar på patienten tycker vi inte om..

när vi kom tillbaka till stan så åkte vi o köpte pizza som vi tog med hem :) gott..

Senare när madde och robert gått hem så kom jennie hit…hon har ju inte vart här på ett tag av vissa anledningar.. Så det var trevligt :)

Vart i säng ganska tidigt för oss.. Vi tittade på film och myste lite i sängen..men som vanligt så somnade jag inte alls långt in i filmen.. :( tråkigt att jag alltid ska göra det…inte va det en tråkig film heller utan en komedi så jag borde kunnat hålla mig vaken..men men så kan det va :D

Och nu sitter jag här med maija nedanför mig på golvet :) Tiden har gått sååå fruktansvärt fort med henne.. Hon har blivit så himla stor nu min lilla snutta.. det är inte många minuter hon sitter stilla, hon reser sig precis överallt..ibland släpper hon även taget :)

Får se om min älskade son kommer hem idag eller om misa kidnappar han nån dag till…det märks väl :(

5 Comments on Söndag..

  1. Lill

    Svar till den FALSKA Anna
    För det första!!! När jag läste detta så tog jag det som om Linda var ironisk,, ang att hon var sååå sugen på vin,, men det säjer jag bara att OM Linda är sugen på ett glas vin så låt henne för faan dricka det UTAN sjuka kommentarer,, Undrar jag vem faaan det är som är sjuk!!!!

  2. Anna

    Vill bara säga att enligt MIG så är det inget FEL om man blir sugen på vin eller till och med tar ett glas vin ÄVEN om man är gravid, har själv gjort det under mina graviditeter och mina barn har inte tagit nån skada av det…Och som Misa säger så finns det alkoholfria viner som säljs JUST på bolaget, det är nog inte promillen Linda är sugen på utan SMAKEN….Så mina kära styvdöttrar det var inte jag som lämnat kommentaren under ”anna”…Men det vet ni redan ;-) Snälla alla präktiga mammor, sluta upp med att vara så himla präktiga jämt och tänk ett steg längre….Kram Linda & Maria <3

  3. o0Misa0o

    Anna:För det första så skaffa lise läskunskaper, inlägget är skrivet idag och det står ”IGÅR var vi”, det blir alltså LÖRDAG!
    För det andra har du hört talas om alkoholfritt vin??! Som faktiskt säljs på just SYSTEMET!
    Läs din kommentar igen så ser du vad som verkligen är sjukt! Din lilla patetiska männniska, kryp tillbaka under den stubbe du kom ifrån!

  4. anna

    systemet o apoteket har väl aldrig haft söndags öppet! oavsett vilken stad du besöker! och skriva ut att man e sugen på vin när man är gravid är väl såååå jävla sjukt!

  5. o0Misa0o

    Jag vet inte hur det blir än med Johannes :P
    Ja vissa läkare borde söka jobb på cykelverkstaden istället :/

Leave a Reply

Add Your Comment